V.I.P. First Class

Το V.I.P. First Class είναι φτιαγμένο για να προσφέρει μία άνετη και πολυτελής κρουαζιέρα στους επισκέπτες της Χρυσής, καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής τους.

Οι υπηρεσίες του V.I.P. First Class προσφέρουν στους επιβάτες του :

Δωρεάν ποτά και αναψυκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, καθώς και θέσεις στην οροφή του σκάφους για να απολαύσετε το ταξίδι όπως κανείς άλλος.
Παραδοσιακά γεύματα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σκάφους. Τα γεύματα παρασκευάζονται επί καθημερινής βάσεως από ντόπια, αγνά προϊόντα.
Κρουαζιέρα γύρω από το νησί σε 3 μέρη ( Βάγκες, Καταπρόσωπο, Μπελεγκρίνα ).
Εξοπλισμός ελεύθερης κατάδυσης και εξοπλισμός ψαρέματος.

Το πρόγραμμα

Αναχωρούμε στις 11:00 π.μ για ένα ταξίδι στα γαλαζοπράσινα νερά της νότιας Κρήτης, κατευθυνόμενοι προς την Ν.Χρυσή.

Η άφιξη μας θα γίνει σε μόλις 20 λεπτά όπου θα γίνει αποβίβαση στην περιοχή “Βουγιού το Mάτι”. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στην λευκή αμμουδιά με τα εκατομμύρια κοχύλια της και κατόπιν θα επιστρέψουμε στο σημείο άφιξης μας για την συνέχεια της κρουαζιέρας μας.

Η πρώτη στάση θα είναι στην περιοχή “Βάγκες” όπου θα μπορέσετε να κάνετε τις πρώτες σας βουτιές να εξερευνήσετε με δικά μας είδη ελεύθερης κατάδυσης και να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια πόσο όμορφος και αγνός είναι ο βυθός της Χρυσής. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα παραχώρησης εξοπλισμού ψαρέματος όποτε εσείς το θελήσετε.

Η δεύτερη στάση μας θα είναι στην παραλία “Καταπρόσωπο” όπου θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε την φημισμένη Κρητική κουζίνα με παραδοσιακά κρέατα και φαγητά, παραγωγής του τόπου μας, καθώς και ολόφρεσκιες μεσογειακές σαλάτες.

Η τρίτη και τελευταία στάση της κρουαζιέρας μας θα είναι η διασημότερη παραλία του νησιού “Μπελεγρίνα” όπου μπορείτε να συνεχίσετε το μπάνιο σας στα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά του νησιού έως ότου ετοιμάσουμε το φρούτο και το γλυκό σας, το οποίο θα απολάυσετε κοιτάζοντας το πανέμορφο και σπάνιο τοπίο μέχρι την μαγευτική σε χρώματα και αίσθηση δύση του ηλίου.

Φτάνοντας προς το τέλος της κρουαζιέρας μας επιστρέφουμε στο λιμάνι της Ιεράπετρας απολαμβάνοντας τα νερά του Λιβυκού πελάγους. Η άφιξη στο λιμάνι της Ιεράπετρας θα γίνει στις 17:30.

Καντε κρατηση

Κλείστε το εισητήριό σας σήμερα!

Σας περιμένουμε για μία κρουαζιέρα που θα σας αφήσει γεμάτους πρωτόγνωρες εντυπώσεις και μοναδικές αναμνήσεις στον παράδεισο της νότιας Κρήτης!
Καντε κρατηση